Contact

Heb je vragen over een vak? Wil je een a la carte opleiding? Of wil je iets anders kwijt?

Neem contact op met Sophie Albers: sophie@publiekewaarden.nl

Heeft u een klacht? Zie hier onze klachtenprocedure.

 

VACATURE

WE ZOEKEN EEN NIEUWE!

Practice what we preach. Skin in the game. Met je poten in de modder. Autonoom, normatief, betrokken. Fanatiek zelfs. Zijn dat termen waar jij je thuis bij voelt? Wij wel. In de School voor Publieke Waarden vinden we de publieke zaak van de toekomst uit. Dat doen we letterlijk door school te maken. In institutionele, conceptuele en praktische zin. We ontwikkelen nieuwe werkvormen, sessies, leergangen, interventies en methoden. Dat doen we samen met jeugdhulpverleners, schuldhulpverleners, wijkteamleden, wijkagenten, beleidsmakers, bestuurders, kortom: publieke professionals. De publieke zaak van de toekomst gaat op de schop. Alleen door te leren kunnen burgers en overheid er beter uit komen. Daar wil de School voor Publieke Waarden fundamenteel invloed op uit oefenen.

 

En nu zoeken we een nieuwe! Gewoon een nieuwe. Want we weten niet hoe we het moeten noemen. Docent? Leerkracht? Het dekt gewoon niet de lading. Bij de School voor Publieke Waarden, ben je ontwikkelaar, begeleider, onderzoeker, coach, spreker, filosoof en maatschappelijk ondernemer ineen. We zijn een School aan het bouwen en dat doen we door te doen en daar vervolgens onze eigen lessen uit te trekken.  Dus je weet wat mensen nodig hebben om in leer- en onderzoeksstand te komen, loopt over van de goede onderwijsideeën en hebt visie op leren maar bent ook niet te beroerd om je ideeën en werkwijze aan te passen als de praktijk daarom vraagt: we leven leren voor.  Wat we concreet doen? Krijg hier een idee van onze Maatwerk Klas of een filmpje van onze Actieonderzoeksopleiding. De School voor Publieke Waarden is een initiatief van het Instituut voor Publieke Waarden. Check de site om te zien wie je collega’s worden.

 

Dus, wil jij met publieke professionals door het hele land aan de slag? Geloof je ook in actie-leren? Heb je zin om je mouwen op te stropen en mee te bouwen aan de School? En heb je zin om het begrip leren in de publieke sector een nieuw elan te geven? Wil je in dienst (geen zzp) van de SPW werken? Het hele land door te reizen, met als thuisbasis Utrecht? Ben je tussen de 3 en 5 dagen vanaf januari beschikbaar? Ofwel, ben jij De Nieuwe?

Stuur ons dan een mail met antwoorden op deze vragen:

– Waarom heeft de publieke zaak jou nodig?

– Wat zou je het eerste aanpakken als het gaat om leren in publieke organisaties (gemeente, woningbouwcooperatie, zorgverzekeraar, ministerie, etc.) ?

– Op welke training/sessie/leerinterventie ben je het meest trots?

 

Laat voor 20 oktober van je horen via: yvon@publiekewaarden.nl Ook voor vragen kun je Yvon Tick benaderen.

 

PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring

Het Instituut voor Publieke Waarden, Sociaal Hospitaal en de School voor Publieke Waarden verwerken persoonsgegevens voor onze bedrijfsvoering, uitvoering van ons werk en daarmee het onderzoeken en verbeteren van de publieke zaak. Wij vinden het belangrijk zorgvuldig om te gaan met de bescherming, verwerking en beveiliging van persoonsgegevens.

Lees hier onze volledige privacyverklaring